HET PROGRAMMA

Tijdens het Strong Women programma gaan we in 12 weken samen jouw uitdaging aan om strakker, fitter, sterker, slanker én zelfverzekerder te worden. We gaan er ook voor zorgen dat jij na het programma zelf met deze gezonde leefstijl verder kan zodat je er voor altijd profijt van kan blijven houden.

Trainen met een op maat gemaakt traningsprogramma

Je hoeft niet bang te zijn dat je van flink trainen met gewichten mannelijk gespierd gaat worden. Je gaat sterker en fitter worden wat je gaat helpen in je normale leven. Daarnaast wordt je lichaam er mooier en strakker van omdat juist je spieren vorm aan je lichaam geven. Dit resulteert ook in een betere lichaamshouding en dus ook in veel meer zelfvertrouwen.

Het klinkt allemaal spannend en uitdagend maar wij weten dat jij veel meer kan dan dat je denkt! We gaan je leren om te trainen met verschillende materialen en we gaan jou je portie kracht en conditie geven. Jij bent zelf de persoon op wie je straks trots kunt zijn omdat jij een geweldige prestatie hebt geleverd!

Tijdens het programma word je begeleid door een voedingscoach

Er is enorm veel informatie over voeding te vinden. Er is ook vooral veel verschillende informatie te vinden. Superfoods, diëten, detoxen, etc.. Eten of juist niet eten moet geen straf zijn. Jij moet je gelukkig voelen met jouw leefstijl en de dingen die je dichter bij dat doel brengen zijn voor jou belangrijk.

We gaan niet diëten en we gaan ook niet zeggen dat je iets niet mág eten. Jij bent de baas over je eigen leven. We gaan je wel coachen door op basis van jouw behoeftes een persoonlijk voedingsplan te maken én we gaan je helpen om je gezonde leefstijl vol te houden.

Het zal niet altijd makkelijk zijn maar samen gaan we er komen!

Dit programma is voor iedere vrouw die…

  • Wil dat haar leefstijl nú gaat veranderen;
  • Wil dat ze strakker, fitter, sterker, slanker en zelfverzekerder wilt worden;
  • Wil leren over voeding en training;
  • Wil dat ze professioneel begeleid en gemotiveerd wordt;
  • Een Strong Woman wilt zijn!